[-]
کلمات کلیدی
نمونه سوالات کنکور ارشد مباحث صدا ارتعاش بررسی همچنین

بررسی نمونه سوالات کنکور ارشد مباحث صدا و ارتعاش و همچنین...
آقای مهندس سوال 24 کنکور93رو توضیح میدین از کجا سوال دادن؟من ندیدم توکتاب رستم
صرف نظر از هر پاداشي كه زندگي به تلاش هايمان بدهد يا ندهد ، آنگاه كه لحظه مرگ فرا مي رسد هر كدام از ما بايد اين حق را داشته باشيم كه با صداي بلند بگوييم: « من آنچه در توان داشته ام انجام داده ام »
پاسخ
سوال در مورد استاندار ها هستش ... یک سری استاندار بین و مللی و کشوری برای ارزیابی حدود مواجهه شغلی با صدا وجود داره . بطور کلی هم دو تا قاعده داریم برای صدا یکی این هستش که به ازای هر 5 دسی بل افزایش صدا زمان مواجهه باید نصف بشه که بهش میگن قاعده 5 دسی بل. یکی دیگه هم به ازای هر 3 دسی بل افرایش صدا زمان مواحهه باید نصف بشه . همان طور که می دونید 80 دسی بل و 8 ساعت کار استاندارد هستش . پس طبق قاعده اول اگه توی محیط کار تراز فشار 85 بشه زمان کار باید 4 ساعت بشه و طبق قاعده دوم اگر 83 بشه باید زمان کار رو نصف کنیم.

فرمول پیدا کردن زمان مواحهه روزانه که مورد قبول ایران هستش همون قاعده 3 دسی بل هستش ... که فرمول میشه 8 تقسیم بر 2 به توان spl منهای 85 تقسیم بر سه . ( بجای 3 هم میتوان 5 گذاشت ولی 3 مورد قبول ایران هستش) .

( منبع هم توی کتاب دکتر گلمخمدی هستش صفحه 108 -109 )

برای بحث ارتعاش هم همین موضوع رو داریم ... اما رفرنس خاصی تو الان تو ذهن ندارم که بگم .
من در رقابت با هیچ کس نیستم .
در مسابقه با خودم تلاش می کنم .
هیچ رغبتی ندارم به هر نحوی،
شکلی یا فرمی وارد
بازی بهتر بودن از کسی شوم .
تنها هدفم این است که
بهتر از گذشته ام شوم
و پیشرفت کنم
من این هستم ، من آزادم.
پاسخ
مطابق استاندارد ایزو 263که هم اکنون نیز مورد قبول کمیته فنی بهداشت حرفه ایی ایران است حد مجاز مواجهه با ارتعاش تمام بدن برای 8ساعت کار در روز برابر 0/63 m/s می باشد ... با استفاده از نمودار به این عدد خواهیم رسید .... !!! مهندسی صدا و ارتعاش دکتر گلمحمدی ص 399
شکلی یا فرمی وارد
تنها هدفم این است که
بهتر از گذشته ام شوم
و پیشرفت کنم
من این هستم ، من آزادم.
پاسخ
مرسی متوجه شدم .ولی خب تو کنکور نمودار از کجا بیاریم................اینا چه سوالاییه طرح میکنن..........
صرف نظر از هر پاداشي كه زندگي به تلاش هايمان بدهد يا ندهد ، آنگاه كه لحظه مرگ فرا مي رسد هر كدام از ما بايد اين حق را داشته باشيم كه با صداي بلند بگوييم: « من آنچه در توان داشته ام انجام داده ام »
پاسخ
سلام سوال 70 کنکور 93 که مربوط به صدا هست رو میشه توضیح بدین؟!
پاسخ
پاسخ تشریحی این سوال رو از لینک زیر دریافت کنید
شکلی یا فرمی وارد
تنها هدفم این است که
بهتر از گذشته ام شوم
و پیشرفت کنم
من این هستم ، من آزادم.
پاسخ
سلام عزیزم
به نظرم با توجه به اینکه وزن و ضریب فنریت رو بهمون داده میتونیم اول از طریق وزن جرم رو به دست بیاریم (w/10) بعد از فرمولی که ضریب میرایی بحرانی برابر میشه با 2 ضربدر جذر k.m این ضریب رو به دست بیاریم
تو صورت مسئله خودش ضریب میرایی رو داده این عدد رو تقسیم بر ضریب میرایی بحرانی میکنیم میشه نسبت میراکنندگی

ببخشید امکان نوشتن فرمولا رو نداشتم تو همون قسمت سهولت ارتعاش کتاب صدا و ارتعاش گلمحمدی میتونی پیداشون کنی ... این نظر منه بازم اگه جایی اشتباه کردم دوستان تصحیح کنن
((اِنَّ معَ العُســـــــــرِیُســــــری ))
پاسخ
ا مهندس موسوی من ندیدم شما جواب رو ارسال کردید ظاهرا شما داشتید جواب میدادید منم مشغول بودم Smile)
بعدم مهندس لینکتون نیومده
((اِنَّ معَ العُســـــــــرِیُســــــری ))
پاسخ
جوابی که شما دادید درست هستش .... من فقط بصورتpdfمیخام قرار بدم. با گوشی به سایت وصل میشم . لینک رو تصحیح میکنم.
شکلی یا فرمی وارد
تنها هدفم این است که
بهتر از گذشته ام شوم
و پیشرفت کنم
من این هستم ، من آزادم.
پاسخ
(04-21-2015، 07:23 PM)nafas666 نوشته: سلام عزیزم
به نظرم با توجه به اینکه وزن و ضریب فنریت رو بهمون داده میتونیم اول از طریق وزن جرم رو به دست بیاریم (w/10) بعد از فرمولی که ضریب میرایی بحرانی برابر میشه با 2 ضربدر جذر k.m این ضریب رو به دست بیاریم
تو صورت مسئله خودش ضریب میرایی رو داده این عدد رو تقسیم بر ضریب میرایی بحرانی میکنیم میشه نسبت میراکنندگی

ببخشید امکان نوشتن فرمولا رو نداشتم تو همون قسمت سهولت ارتعاش کتاب صدا و ارتعاش گلمحمدی میتونی پیداشون کنی ... این نظر منه بازم اگه جایی اشتباه کردم دوستان تصحیح کنن
Mrc nafise
پاسخ