[-]
کلمات کلیدی
ارگونومی 28 آبان 30  فیزیکی 1398 بیولوژیکی ایمنی شیمایی دهمین کار همایش بهداشت سراسری hse اردیبهشت 1398دهمین یازدهمین

30 - 28 آبان 1398 یازدهمین همایش سراسری بهداشت و ایمنی کار
توضیحات دبیر یازدهمین همایش سراسری بهداشت و ایمنی کار سال 98 در مورد زمان برگزاری همایش

سلام خدمت همه عزیزان، متخصصین، کارشناسان و شرکت‌کنندگان محترم در یازدهمین همایش سراسری بهداشت حرفه‌ای. اول از هر چیز از همکاران اجرایی این همایش که در طول ماه‌ها و هفته‌ها و روزها قبل از لغو همایش تلاش‌های زیادی برای هر چه بهتر برگزار شدن این همایش نمودند از صمیم قلب متشکرم. من از نزدیک شاهد تلاش‌های دانشجویان عزیز، همکاران اجرایی دبیرخانه و همکاران معاونت بهداشت دانشگاه و دوستان عزیزم از صنایع و وزارت بهداشت بودم همگی تلاش بسیار زیاد در هر چه بهتر برگزار شدن این همایش داشتند. از همگی ممنونم.

سختی کار دو چندان می‌شود وقتی با اتفاقات ناخواسته مجبور به لغو همایش شدیم، حس خوبی نیست. از این بابت از تمام عزیزان دست اندر کار همایش واقعاً پوزش می‌طلبم درخواست می‌کنم انشالله سعی در حفظ انرژی جهت ادامه کار داشته باشند.
و اما می دانم عزیزان شرکت کننده هم هر یک به نحوی اذیت شدند. همکاران من علی رقم مشکلات ارتباطی سعی در استفاده از حداقل امکانات موجود، مثل تلفن زدن و پیامک و.. برای اطلاع رسانی حداکثر تلاش خود را کردند اما بهر شکل یا عده‌ای بهر دلیل مطلع نشدند یا دیر مطلع شدند. که همه‌اش برای عزیزان زحمت شد. از صمیم دل از همگی عذر خواهی می‌کنم.  انشالله مرا عفو کنید.
در آن بازه زمانی دیگه راه دیگری به ذهنم نرسید  که شاید که نه حتماً، اگر شخص دیگری جای من بود یا می‌توانست تصمیم بهتری بگیرد که متأسفانه بضاعت من بهتر از این نبود. لطفاً همگی به بزرگی خود مرا عفو کنید.
و اما برای زمان جایگزین چند نکته را باید مجدد چک کنیم که این کار را دشوار می‌کند. اولاً نزدیکی به امتحانات و بینترم و ... خلاصه پیدا کردن زمانی مناسب از نظر مناسب بودن جهت اکثریت عزیزان (یکی از مهم‌ترین اهداف ما در این همایش ایجاد شرایط جهت مشارکت حداکثری دست اندر کاران حوزه بهداشت حرفه‌ای است) و نکته دیگر پیدا کردن سالن مناسب  که قبلاً رزو نشده باشه که شاید سختی این یکی دست کمی از اولی نداشته باشه. بهر شکل انشالله در جلسه انجمن که روز ۱۳ آذر خواهد بود تلاش خواهد شد که زمان جایگزین تعیین شود.
مجدداً از همگی عذر خواهی می‌کنم، امیدوارم با کمک و همدلی همدیگر، همایشی در خور و شان رشته بهداشت حرفه‌ای داشته باشیم.
با احترام منظم
کانال تلگرام جدید انحمن  oshchannel@
پاسخ

پیام‌های این موضوع
RE: 30 - 28 آبان 1398 یازدهمین همایش سراسری بهداشت و ایمنی کار - توسط masoomi - 12-02-2019، 05:31 PM