10-21-2014، 11:35 PM
با سلام باید خدمت شما عرض کنم که این سوال کلیدش اشتباه اعلام شده و کلا سوالات روشنایی کنکور ارشد امسال اشکال داشتند که این سوال و سوالی که تعداد لامپ رو خواسته بود هم ایراد داشت . ایراد سوال تعداد این بودش که داده های مسئله کافی نبود برای حل مسئله . ایراد این سوال هم گزینه اشتباهی هستش که اعلام شده برای این سوال .
اما جواب سوال :
برای حل این سوال باید بدونید که نسبت مساحت پنجره به مساحت اتاق بسته به نیاز و میزان دقت و ظرافت کار بین 5 تا 30 درصد هستش . و ارزش پنجره های شمالی یک سوم پنجره های جنوبی هستش.
خوب ما اول باید مساحت سطح رو حساب کنیم که میشه 24=4*6 ، 24 متر مربع مساحت ما هستش .
چون نسبت مساحت پنجره به مساحت اتاق رو که بین 5 تا 30 درصد هستش ما مقدار وسط یا میانگین 15% رو در نظر بگیریم انوقت داریم .
3.6=24*15/100 پس مساحت پنجره رو به جنوب ما 3.6 هستش .
چون ارزش پنجره شمالی 1/3 پنچره جنوبی هستش پس برای محاسبه مساحت پنجره شمالی داریم 10.9 = 1/3 / 3.6
کلید به اشتباه گزینه الف رو به عنوان جواب داده ... جواب درست گزینه شماره د هستش .
اما جواب سوال :
برای حل این سوال باید بدونید که نسبت مساحت پنجره به مساحت اتاق بسته به نیاز و میزان دقت و ظرافت کار بین 5 تا 30 درصد هستش . و ارزش پنجره های شمالی یک سوم پنجره های جنوبی هستش.
خوب ما اول باید مساحت سطح رو حساب کنیم که میشه 24=4*6 ، 24 متر مربع مساحت ما هستش .
چون نسبت مساحت پنجره به مساحت اتاق رو که بین 5 تا 30 درصد هستش ما مقدار وسط یا میانگین 15% رو در نظر بگیریم انوقت داریم .
3.6=24*15/100 پس مساحت پنجره رو به جنوب ما 3.6 هستش .
چون ارزش پنجره شمالی 1/3 پنچره جنوبی هستش پس برای محاسبه مساحت پنجره شمالی داریم 10.9 = 1/3 / 3.6
کلید به اشتباه گزینه الف رو به عنوان جواب داده ... جواب درست گزینه شماره د هستش .
من در رقابت با هیچ کس نیستم .
در مسابقه با خودم تلاش می کنم .
هیچ رغبتی ندارم به هر نحوی،
شکلی یا فرمی وارد
بازی بهتر بودن از کسی شوم .
تنها هدفم این است که
بهتر از گذشته ام شوم
و پیشرفت کنم
من این هستم ، من آزادم.
در مسابقه با خودم تلاش می کنم .
هیچ رغبتی ندارم به هر نحوی،
شکلی یا فرمی وارد
بازی بهتر بودن از کسی شوم .
تنها هدفم این است که
بهتر از گذشته ام شوم
و پیشرفت کنم
من این هستم ، من آزادم.

![[-] [-]](https://www.occupationalhealth.ir/images/collapse.png)