[-]
کلمات کلیدی
نمونه سوالات کنکور ارشد مباحث صدا ارتعاش بررسی همچنین

بررسی نمونه سوالات کنکور ارشد مباحث صدا و ارتعاش و همچنین...
سوال در مورد استاندار ها هستش ... یک سری استاندار بین و مللی و کشوری برای ارزیابی حدود مواجهه شغلی با صدا وجود داره . بطور کلی هم دو تا قاعده داریم برای صدا یکی این هستش که به ازای هر 5 دسی بل افزایش صدا زمان مواجهه باید نصف بشه که بهش میگن قاعده 5 دسی بل. یکی دیگه هم به ازای هر 3 دسی بل افرایش صدا زمان مواحهه باید نصف بشه . همان طور که می دونید 80 دسی بل و 8 ساعت کار استاندارد هستش . پس طبق قاعده اول اگه توی محیط کار تراز فشار 85 بشه زمان کار باید 4 ساعت بشه و طبق قاعده دوم اگر 83 بشه باید زمان کار رو نصف کنیم.

فرمول پیدا کردن زمان مواحهه روزانه که مورد قبول ایران هستش همون قاعده 3 دسی بل هستش ... که فرمول میشه 8 تقسیم بر 2 به توان spl منهای 85 تقسیم بر سه . ( بجای 3 هم میتوان 5 گذاشت ولی 3 مورد قبول ایران هستش) .

( منبع هم توی کتاب دکتر گلمخمدی هستش صفحه 108 -109 )

برای بحث ارتعاش هم همین موضوع رو داریم ... اما رفرنس خاصی تو الان تو ذهن ندارم که بگم .
من در رقابت با هیچ کس نیستم .
در مسابقه با خودم تلاش می کنم .
هیچ رغبتی ندارم به هر نحوی،
شکلی یا فرمی وارد
بازی بهتر بودن از کسی شوم .
تنها هدفم این است که
بهتر از گذشته ام شوم
و پیشرفت کنم
من این هستم ، من آزادم.
پاسخ

پیام‌های این موضوع
RE: بررسی نمونه سوالات کنکور ارشد مباحث صدا و ارتعاش و همچنین... - توسط mahdi.mousavi - 04-05-2015، 12:45 PM