کلمات کلیدی
نویسنده: masoomi - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1779
ارگونومی در آشپزخانه
ارگونومی در آشپزخانه

تهیه و طبخ غذا، شستن میوه ها و سبزی ‏ها، شستن ظرف ها، نگهداری غذا در یخچال و کابینت موجب می‎شود خیلی از خانم‎های خانه ‏دار زمان زیادی از روز را در آشپزخانه بگذرانند.کار با وسایلی که به شکل نامناسبی طراحی شده‎اند، توجه نکردن به وضعیت صحیح بدن هنگام کار و انجام حرکات تکراری در طولانی مدت موجب آسیب عضلات و مفاصل و بروز مشکلات اسکلتی می‏شود. به همین دلیل، نشانگان تونل کارپال در بین خانم‏ های خانه‏ دار شیوع بیشتری دارد.

نوع فایل:Word
تعداد صفحات:4
منبع:نشریه پیام ایمنی
[
نویسنده: masoomi - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 4012
محاسبه دبی مورد نیاز آشپزخانه صنعتی
محاسبه دبی مورد نیاز آشپزخانه صنعتی
در یک هود ساده فشار ساده استاتیک هود مساوی با مجموع فشار سرعت در کانال به اضافه افت ورودی هود فشار سرعت، معرف انرژی لازم برای شتاب دادن هوا از حالت سکون در دهانه هود به سرعت در کانال است. افت ورودی بیانگر انرژی لازم برای غلبه بر افت های ناشی از ورود هوا به کانال می باشد. این را میتوان با رابطه زیر نشان داد.
SPh=hed+VPd
در این رابطه:
SPh: فشار استاتیک هود- اینچ آب
VPd: فشار سرعت در کانال- اینچ آب
رابطه فوق را هنگامی می توان به کار برد که سرعت روبرو
نویسنده: masoomi - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1482
کپسول آتش‌نشانی مناسب برای آتش آشپزخانه
کپسول آتش‌نشانی مناسب برای آتش آشپزخانه 
پاسخ طبق NFPA 10
 کپسول آتش‌نشانی مناسب برای آتش آشپزخانه (روغن‌های آشپزخانه) خاموش‌کننده آتش کلاس K است که در واقع عامل خاموش‌کننده از مواد شیمیایی‌تر یا  WET chemical  تشکیل شده است که شامل محلول‌های آبی استات پتاسیم، کربنات پتاسیم، سیترات پتاسیم می‌باشد که هادی برق هم می‌باشند. این عامل یعنی wet chemical برای گروه آتش A  و آتش K مناسب هست.
اما در NFPA10 یادآور شده است کپسول‌های خاموش‌کننده آتش با عامل مواد شیمیایی خشک یا  dry ch
نویسنده: masoomi - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1631
راحتی در آشپزخانه با رعایت اصول ارگونومی
راحتی در آشپزخانه با رعایت اصول ارگونومی
ارگونومی چیست؟ ارگونومی در عمل به مفهوم تطابق و سازگاری محیط کار، ابزار کار و شرایط کار با توانایی‌های جسمی و روانی انسان‌ها می‌باشد.
خوشبختانه به تازگی طراحان و کارشناسان توجه بیشتری به علم ارگونومی نشان می‌دهند. توجه آنها به ویژه به محل‌های پرخطر یک خانه مانند آشپزخانه است که با هدف پیشگیری از صدمات و آسیب‌های اسکلتی-عضلانی و به منظور افزایش بهره‌وری، کارایی و ایجاد راحتی با طراحی ارگونومیک، کار در آشپزخانه را برای شما لذت بخش می‌کند نه دردناک!