[-]
کلمات کلیدی
institute scientific isi information آشنایی

آشنایی با ISI
#1
آشنایی با ISI
واژه ISI مخفف Institute for Scientific Information به معنی موسسه اطلاعات علمی می‌باشد. این موسسه در سال 1960 توسط فردی به نام یوجین گارفیلد تأسیس و سپس در سال 1992 توسط موسسه علمی تامسون خریداری شده و با نام Thomson ISI  معروف گردید. کار این موسسه ارائه خدمات مربوط به چاپ مقاله و نشریات می‌باشد. اکثر دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری با این واژه به خوبی آشنا هستند. چرا که برای پیشرفت در مقطع تحصیلی و افزایش رتبه علمی‌شان به ارسال مقالات و پذیرفته شدن آنها در این موسسه نیاز دارند. در واقع مقالاتی که در این موسسه به چاپ می‌رسند از  بار علمی بالایی برخوردار می‌باشند. تمامی مقالات ISI به زبان انگلیسی نوشته می‌شوند پس تمامی نویسندگان مقالات بایستی این مهم را در نظر بگیرند و مقالات خود را به زبان انگلیسی ویرایش نموده و سپس به این موسسه ارسال نمایند. مقاله ISI بایستی کاربردی بوده و هر پژوهشی که برای نگارش یه مقاله علمی ISI انجام می‌گیرد بایستی کاربردی و عملی بوده و برای پیشرفت جامعه مفید واقع شود. در واقع می‌توان گفت کشورهایی که دارای مقالات علمی ISI زیادی می‌باشند از سطح علمی بالایی برخوردار بوده و با به کارگیری این مقالات روز به روز در حال پیشرفت هستند.
اگر بخواهیم برای چاپ مقاله ISI خود از مجلات ISI پذیرش بگیریم لازم است در نوشتن مقاله این استانداردها را رعایت کنیم.
استاندارد ها برای چاپ مقالهISI:
انتخاب موضوع و عنوان مناسب و جدید برای مقاله
ثبت اسامی نویسندگان مقاله به همراه افیلیشن
نوشتن چکیده ی مختصر و مفید
نوشتن کلمات کلیدی مناسب
نوشتن مقدمه
بیان مساله و هدف تحقیق
نوشتن روش تحقیق
نوشتن نتایج تحقیق
بحث و نتیجه گیری
منابع
تقدیر و سپاسگزاری

تفاوت ISI با ISI-Listed چیست؟   dr kamiar
 آیا با این اصطلاحات آشنایی کامل دارید!؟
- بطور کلی به تمام ژورنال های نمایه شده در تامسون رویترز به اصطلاح ISI گفته می‌شود (با استناد به نام قدیمی موسسه Institute for Scientific Information). بدیهی است که با توجه به تنوع کیفی نمایه های تحت پوشش تامسون رویترز ، نمی‌توان قضاوتی یکسان برای تمام این نمایه ها داشت. لذا برای حفظ اعتبار و ارزش علمی عنوان ISI ، نمایه ها به دو گروه ISI (دارای ضریب تاثیر) و ISI-Listed (بدون ضریب تاثیر) تقسیم بندی می‌شوند.
- ژورنالهایی موجود در نمایه های Arts & Humanities Citation Index و Science Citation Index Expanded و Social Sciences Citation Index با نام‌های اختصاری SCI ، SCIE و SSCI ، ژورنال‌های ISI خوانده می‌شوند. اعتبار علمی این ژورنال‌ها بسیار مناسب است و در صورت چاپ مقاله در این ژورنال ها از بابت اعتبارشان نگران نباشید.
- به ژورنال‌هایی که در سایر نمایه‌های زیرمجموعه  تامسون رویترز نظیر BIOSIS یا Zoological Record و یا ESCI و ...  ایندکس شده‌اند ، ژورنال های ISI-Listed گفته می‌شود. دقت داشته باشید که صرف ایندکس شدن یک ژورنال در این نمایه ها اعتبار برجسته‌ای محسوب نمی‌شود و در واقع در لیست ژورنال های تحت بررسی اعتبار توسط موسسه تامسون رویترز برای یک دوره زمانی مشخص قرار گرفته‌اند. بنابراین اعتبار علمی آن باید بصورت تخصصی بررسی شود. لازم به تذکر است که متاسفانه این قبیل ژورنال ها محل سوء استفاده های فراوان از دانشجویان و پژوهشگران جوان شده است و باید مراقب این موضوع باشید. 
- نتیجه‌گیری آنکه، اگر مقاله شما در ژورنال‌های ISI چاپ شود، هیچ‌گونه جای نگرانی در جلسه مصاحبه دکتری نیست! اما اگر مقاله شما در فهرست ISI-Listed چاپ شده باشد، این به معنای پایان کار مقاله شما نیست و همه چیز منوط به بررسی هیئت ژوری خواهد شد. لذا ISI-Listed را پایان ماجرا و اوج فاجعه نبینید! داشتیم عزیزانی را که چنین شرایطی داشتند و در نهایت توانسته‌اند نظر اساتید را جلب نمایند. 
- اخذ پذیرش از مجلات فهرست ISI-Listed به مراتب ساده‌تر از ISI است! همین موضوع گاه باعث سوء استفاده‌های مالی و غیر مالی فراوانی از دانش‌آموختگان رشته‌های مختلف خواهد شد. لذا در این خصوص مراقب تولیدات علمی خود باشید!
پاسخ
  


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان